pumps pakar

pumps expert/20 years
  • info@zhuoxinpump.com
  • +86-533-7274918

Zibo ZhuoXin Pump Industry co, .Ltd dumunung ing kutha industri abad dikenal minangka Pump Capital kutha China-Zibo, Shandong Province.With senior tenaga technical profesional, peralatan mesin majeng lan sistem Manajemen kualitas lengkap, ZhuoXin wis dadi uga Produsèn -known Pumps vakum lan peralatan vakum ing China.

kualitas produk dipercaya, stabil kinerja kita lan layanan sawise-sales punika èfèktif lan wicaksana kanggo nggawe produk kita digunakake produk acclaimed.The didol kabeh liwat negara lan diekspor menyang Amérika Sarékat, Jerman, India, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane uga . Our company bakal kerjo bareng karo kabeh kita partners liwat cara fleksibel karo sikap serius.

Tujuan kita: manggen ing kualitas lan ngembangaken ing teknologi.

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane

Partners

ngarep paling sampeyan

Tampilan Online Chat!