ngompa ahli

pumps expert/20 years
  • info@zhuoxinpump.com
  • +86-533-7274918

tentang Kami

wilujeung sumping

ZiBo ZhuoXin Kongrés Industri ko, .Ltd perenahna dina kotana industri abad katelah Kongrés Ibu kota Cina-Zibo, Shandong Province.With nu senior staffs teknis profésional, alat-alat mesin canggih tur sistem manajemen kualitas lengkep, ZhuoXin geus jadi ogé produsén -known of numput vakum sarta alat-alat vakum di Cina.

kualitas produk dipercaya, kinerja stabil urang jeung jasa saatos-jualan sacara éféktif tur wijaksana sangkan produk urang lega produk acclaimed.The dijual sakuliah nagara jeung diékspor ka Amérika Serikat, Jerman, India, Asia Tenggara jeung nagara séjén ogé . parusahaan urang bakal cooperate kalawan sakabeh mitra kami liwat cara fléksibel ku sikap serius.

Tujuan kami: Hirup dina kualitas sarta ngembang dina téhnologi.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan

Mitra kami

fore pangalusna anjeun

WhatsApp Online Chat!