ngompa ahli

pumps expert/20 years
  • info@zhuoxinpump.com
  • +86-533-7274918

Taros Kami

ZIBO ZHUOXIN pompa Industri CO, .LTD

alamat

bagian kidul jalan kulon kasapuluh kota zibo, Propinsi Shandong, Cina.

telepon

+86-533-7274918

jam

Senén-Sabtu: 8:30 am - 6pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!